Köpa bockhornsklöver och fenugreek

Fenugreek eller bockhornsklöver är en manlig förbättringsprodukt som används för att öka testosteronnivåerna i kroppen vilket sägs kunna resultera i muskeltillväxt och stimulering av sexlust. Kan ett sådant tillskott orsaka negativa långtidseffekter eller påverka en mans emotionella hälsa med inflödet av testosteron, eller kan det förbättra det?

m
star rating

Hela 9 av 10 rekommenderar det populära kosttillskottet – prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174 kr för hela 6 veckor

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer här om Maxulin – Bra studie om effekt

Vad är Testofen, bockhornsklöver och fenugreek?

Fenugreekfröextrakt är känt som Testofen. Traditionellt har bockhornsklöver / fenugreek använts för att öka testosteronnivån och sexlusten hos män. Extraktionen av fenugreekfrö startades av företaget Gencor Pacific, vilket senare ledde till en patenterad och konstruerad produkt. Testofen ska vara ett fristående tillskott och fungera som huvudkomponent för kosttillskott som exempelvis Maxulin.

bockhornsklöver fenugreek testofen

Historia

Bockhornsklöver är en välkänd ingrediens som används i matlagning, hembryggt vin, te och andra förbrukningsartiklar sedan antiken. Romarna använde det och många länder använder det fortfarande vid matlagning. Fenugreek var också känt för sina medicinska effekter och användes för att behandla flera hälsorelaterade problem. Fenugreekfröextrakt som kallas Testofen skapades av företaget Gencor Pacific som tidigare nämnt. Den traditionella tillämpningen av bockhornsklöver var motivationen bakom denna produkt. Företaget säljer nu sitt patenterade tillskott till andra företag som en ingrediens för deras tillskott.

Hur fungerar bockhornsklöver och Maxulin tillskott?

Bockhornsklöver består huvudsakligen av föreningar som allmänt kallas saponiner. Bockhornsklöver-ingredienser liknar fenegreekföreningar, bara med en högre koncentration. De steroida saponinerna saktar ner absorptionen och produktionen av glukos i ett däggdjurs kropp.

Individer utan sådana hälsoproblem upplevde inga förändringar alls. Det observeras också att dett fungerar bättre med vissa andra näringsämnen; hjälpa och förbättra den riktade funktionen som exempelvis Maxulin. Produkten påstod att förbättra följande:

 • Testosteronnivåer hos män
 • Muskeltillväxt
 • Ökad sexuell lust

Fenugreek fördelar och resultat

Traditionell användning av detta har samlat några solida resultat, vilket visas i recensioner från studier och av konsumenter. Fördelar inkluderar:

 • Anpassningar för motståndsträning
 • Ökad uthållighet
 • Minskad fettansamling

mannen

Köpa bockhornsklöver på ICA eller på nätet?

Bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum) är ett skarpt, smakfullt frö som vanligtvis används för att lägga till en smak av smak till en måltid. Bockhornsklöver, även känd som methi, är en värmande krydda som tänder matsmältningsbranden och stöder kroppens förmåga att bryta ner maten och upprätthålla en bekväm matsmältningsupplevelse. Det är dock svårt att få tag i detta i din vanliga affär, så att köpa bockhornsklöver ICA kan bli svårt. Därför rekommenderar vi dig att köpa detta på nätet!

Viktminskning

Fenugreekextrakt antas öka testosteronnivåerna hos män. Testosteron är naturligtvis hormonet som leder till ökad muskelmassa och minskat kroppsfett. Fettförlusteffekter av testosteron är välkända för världen. Den höga energin du känner beror på att du bränner mer energi och en rutin med regelbundna träningspass kan också orsaka en betydande ökning av muskelmassa.

Testosteron, brist och tillskott

Testosteron är ett manligt könshormon som har ett stort antal effekter på människokroppen. Det är viktigt för att stödja din sexlust, benmassa, muskelmassa och produktionen av röda blodkroppar och spermier.

När män åldras sjunker testosteronnivåerna naturligt. En stor studie från National Institutes of Health (NIH) rapporterade att lågt testosteron (även kallat “lågt T”) drabbade 20% av männen i 60-talet, 30% av männen i 70-talet och 50% av män över 80 år (Harman , 2001). Det är förståeligt att många män letar efter sätt att öka testosteronnivåerna, särskilt när de blir äldre.

Studierna hittills på testosteron har varit små, och många av dem har fått stöd av tillverkare av bockhornsklöver. Mer forskning behöver göras inom detta område för att bestämma effekterna av bockhornsklöver på testosteron. Om du är orolig för lågt testosteron eller brist, prata med din vårdgivare för att testa dina nivåer av testosteron och bestämma rätt behandling med exempelvis testosteron tillskott för dig.

Glukoskontroll

Konsumtionen av fenugreekxtrakt under måltiderna och efter måltiderna fungerade för många patienter. Sockernivån i urinen minskade, men doseringsmängden var ganska hög. Denna effekt orsakas av saponiner som finns i bockhornsklöver.

Potentiella biverkningar

Fenugreek extrakt recensioner har visat några biverkningar hos användare som inte är så stora. De observerade biverkningarna kan inkludera:

 • Diarre
 • Magbesvär
 • Uppblåsthet
 • Gas

Det kan finnas människor som är allergiska mot detta, med tanke på att det är i samma familj som sojabönan. Det kan ha fördelar som blodsockerkontroll och testosteronökning, beroende på tidsperiod, dosering och person. Bockhornsklöver och fenugreekfröextrakt har visat sig ha en positiv korrelation med amning i flera kliniska studier.

Enligt en studie publicerad av Phytotherapy Research verkar fenegreek stimulera produktionen av hormonet prolaktin, vilket kan vara oönskat för vissa män. Konsumtion i begränsade doser som är lika med eller mindre än nivåer av mat har ingen negativ inverkan på människors hälsa på lång sikt.

Alternativ och testo boosters

Fördelar inkluderar testosteron boosters som också kan resultera i övergripande hälsofördelar såsom viktminskning. Det finns naturliga testosteronförstärkare som kan fungera som alternativ, inklusive:

 • Tongkat ali
 • Tribulus
 • Kreatin
 • Sink
 • Vitamin D
 • Nugenix gratis testosteronkomplex
 • L-Citrullinmalat
 • Tribulus Terrestris

Slutsatsen om bockhornsklöver / fenugreek

Vi gillar fördelarna med Fenugreek för ökande testosteronproduktion, uthållighet och lust. Vi gillar också att det kommer från ett varumärke som erbjuder forskning som stöder påståendena. Om du vill göra livsstilsförändringar du vill hålla fast vid, särskilt om du vill gå ner i vikt eller öka testosteronet så kan ett tillskott vara ett alternativ!