Testofen och dess effekt utan bluff

Testofen ™ är ett patenterat tillskott från läkemedelsföretaget Gencor som används i utvalda kosttillskott tillgängliga på bland annat den svenska marknaden, en av dessa tillskott är populära Maxulin!

m
star rating

Hela 9 av 10 rekommenderar det populära kosttillskottet – prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174 kr för hela 6 veckor

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer här om Maxulin – Bra studie om effekt

Vad är Testofen?

Studier av Testofen ™, som innehåller 50% fenusid, en nyligen identifierad komponent i örtfönstocken har visat att den har förmågan att öka manliga hormonnivåer. Det sägs kunna höja nivån av testosteron och fungerar också som tillskott.

Jämförande studier med sildenafilcitrat visar att det har en större libido-förstärkande effekt. Testofen sägs även ha visat anmärkningsvärda resultat i undersökningar med möss som visar det intracarvenösa tryckökningen vilket leder till utmärkta erektilfunktioner. Testofen har också en effekt på att öka muskelmassan som ger den potentiella applikationer som ett sporttillägg och är därför väldigt populärt.

Testofen bluff?

Testofen är en förbättringsprodukt som ökar nivåerna av testosteron i den manliga kroppen, vi ser inte att detta tillskott skulle var bluff. Detta resulterar i en ökning av sexdrift och muskeltillväxt. Det innehåller flera allmänna hälsofördelar utan obehagliga biverkningar. Tester visar att produkten är effektiv för män i olika åldrar och är en viktig ingrediens i kosttillskott för män såsom Maxulin. Vi rekommenderar Maxulin kosttillskott som kan hjälpa kroppen med sin egen naturliga produktion – prova föra halva priset här!

Gencor läkemedelsföretag

Gencor är det läkemedelsföretag som innehar patentet för Testofen, med produkten som genomgår flera kliniska prövningar med positiva resultat. I varje test ger tillskottet de önskade effekterna på mäns libidos. Testofen ger också en ökning av muskelutveckling och fysisk styrka. Den genomsnittliga användaren av detta tillägg rapporterar märkbara förbättringar av fysiskhet och sexlust inom några månader efter att ha tagit Testofen.

testofen bluff

Tillskottet Maxulin med fenugreek / bockhornsklöver

Det här tillskottet rekommenderas för män över 30 år som inte har några allvarliga kroniska hälsotillstånd. Vid denna genomsnittliga ålder börjar testosteronnivåerna sjunka, och fler män börjar rapportera bland annat minskad libido när de åldras. Testofen och bockhornsklöver kan hjälpa till att lösa problemen i samband med låg testosteron inom en rimlig tidsram.

Den viktigaste naturliga ingrediensen i detta tillägg och Maxulin (tidigare Testomax) är ett derivat av fenegreek frön eller även kallat bockhornsklöver. Detta extrakt ökar testosteronet utan oönskade biverkningar av vissa syntetiska testosteronförbättringsprodukter. Växtbaserade blandningar gjorda av bockhornsklöver har använts i århundraden för att förbättra amning hos ammande mödrar, för att lindra upprörda magar och för en mängd andra sjukdomar.

Fördelarna med så kallade testosterontillskott och testobooster

Tillsammans med att öka testosteron på ett säkert och naturligt sätt med testosterontillskott, fungerar detta tillägg för att öka energinivåerna och hjälper till med fettförlusten. Den genomsnittliga förlusten av överflödigt kroppsfett och byggandet av muskler är de mest märkbara när Testofen åtföljer en hälsosam kost och träningsplan. Innan man provar denna testosteronförstärkare eller andra testobooster bör män som är 30 år eller äldre samråda med sin läkare för att bestämma deras nuvarande nivåer av testosteron. Att ha en basnivå rekommenderas för att bestämma effektiviteten för den genomsnittliga doseringen av Testofen. Fördelarna kan vara bland annat:

 • Naturligt
 • Beprövat
 • Prisvärt
 • Receptfritt

Biverkningar?

Några av de tillfälliga biverkningarna av Testofen inkluderar gastrointestinal diarré och sinusstockning. De allra flesta män med dessa biverkningar rapporterar bara dem med högre doser. Biverkningarna försvinner vanligtvis inom en till två månader. De naturliga fördelarna med detta testosteronökande tillskott uppväger förekomsten av milda tillfälliga biverkningar, vilket gör det till en av de mest effektiva som finns på marknaden. Jämfört med vissa andra alternativ finns en leverans av testosteronförbättringsprodukten på tre månader till en rimlig kostnad. Män med historia om känslighet för kosttillskott upplever färre oönskade biverkningar från denna typ av naturlig testosteronförstärkare.

testofen

Testofen ingredienser

Testofen är ett unikt fenegräkextrakt som har ett stort antal fytokemiska komponenter. Dessa inkluderar saponiner och Furostanol. Var och en av dessa har många olika hälsofördelar. Denna blandning av ingredienser är det som gör att denna naturliga testosteronförstärkare ökar den sexuella vitaliteten.

Män med Andropause-diagnos kan dra nytta av komplettering med Testofen för att förhindra minskning i de fria testosteronnivåerna. Resultat från kliniska studier visar konsekvent förbättringar i manliga energinivåer, libido, muskelmassa och allmänna känslor av välbefinnande när man använder Testofen. Friska testosteronnivåer är också kopplade till bättre immunfunktion och lägre nivåer av ohälsosamt kroppsfett. Att lägga till hälsosamma rena livsmedel till ätplanerna och delta i regelbunden träning hjälper användarna att hålla jämna steg med muskeltillväxt och viktunderhåll.

Studier på Testofen för höja testosteron

Resultaten från ett flertal kliniska studier visar konsekvent förbättringar i manliga energinivåer, libido, muskelmassa och allmänna känslor av välbefinnande. Friska nivåer av fritt testosteron leder till en bättre immunfunktion och lägre nivåer av ohälsosamt kroppsfett. För att hålla muskeltillväxt och viktunderhåll uppmuntras Testofen-användare i alla åldrar att lägga till hälsosamma rena livsmedel till sina ätplaner och att delta i regelbunden träning minst tre gånger per vecka för att höja testosteron.

Andropause och testosteronbrist

Andropause eller testosteronbrist är ett vanligt tillstånd bland män över medelåldern, och det inkluderar en förlust av sexuell vitalitet. Det inkluderar också ökningar av östrogennivåer för män, samt svårare att upprätthålla ett hälsosamt kroppsmassaindex. Att komplettera Testofen under en period av minst några månader hjälper till att vända de oönskade effekterna av andropause. Detta hjälper män att upprätthålla sunda nivåer av sexuell upphetsning och funktion. Denna testosteronförstärkare finns att köpa från tillverkaren såväl som från flera tredjepartsleverantörer online. Ta del av erbjudandet om 50% rabatt när du provat tillskottet Maxulin som innehåller Testofen – bara för män!

Dosering av tillskott och andra testosteron tabletter

Beroende på befintliga nivåer av testosteron tar de flesta män en dos av 500 till 600 mg Testofen per dag. Den genomsnittliga mannen ser de positiva resultaten av förstärkt testosteron inom tre till fyra månader. Den genomsnittliga dosen av detta tillägg kommer inte med allvarliga biverkningar, även om vissa män som tar högre doser rapporterar några lindriga effekter. Dessa biverkningar försvinner normalt när kroppen anpassar sig till tillskottet och andra testosteron tabletter. Några av de vanligaste biverkningarna av Testofen inkluderar svullnad av manlig bröstvävnad och vissa minskningar i spermproduktionen.

testo

Sammanfattning om Testofen

Testofen är varken bluff eller omåttligt tillskott för män. Fenugreek har används och bedömts under flera hundra år, vilket bara kan betyda att det ger en viss effekt. Då Testofen inte alltid går att få tag i eller ingår i de tillskott du normalt sett tar, bör du undersöka möjligheten att exempelvis prova Maxulin tillskott som innehåller detta.