Testofen

Studier av Testofen ™ som innehåller 50% fenusid, en nyligen identifierad komponent i örtfönstocken, har visat att den har förmågan att öka manliga hormonnivåer. Det höjer nivån av testosteron och fungerar också som testosteron genom att binda till testosteronreceptorplatserna och skapa testosteronliknande aktivitet.

Jämförande studier med sildenafilcitrat visar att det har en större libido-förstärkande effekt. Testofen ™ har också visat anmärkningsvärda resultat i råttaundersökningar, som visar det intracarvenösa tryckökningen vilket leder till utmärkta erektilfunktioner. Testofen ™ har också en effekt på att öka den magra muskelmassan som ger den potentiella applikationer som ett sporttillägg. Testofen kan tas av män och kvinnor.

 

Testofen är en förbättringsprodukt som ökar nivåerna av testosteron i den manliga kroppen. Detta resulterar i en ökning av sexdrift och muskeltillväxt. Det innehåller flera allmänna hälsofördelar utan obehagliga biverkningar. Testning visar att produkten är effektiv för män i olika åldrar. Testofen är en viktig ingrediens i kosttillskott för män inklusive Synthroid och Alpha T1 .

Vem gör testofen?

Gencor är det läkemedelsföretag som innehar patentet för Testofen, med produkten som genomgår flera kliniska prövningar med positiva resultat. I varje test ger tillskottet de önskade effekterna på mäns libidos. Testofen ger också en ökning av muskelutveckling och fysisk styrka. Den genomsnittliga användaren av detta tillägg rapporterar märkbara förbättringar av fysiskhet och sexlyst inom några månader efter att ha tagit Testofen.

Hur man använder Testofen

Det här tillskottet rekommenderas för män över 30 år som inte har några allvarliga kroniska hälsotillstånd. Vid denna genomsnittliga ålder börjar testosteronnivåerna sjunka, och fler män börjar rapportera bortfallna libidos när de åldras. Testofen löser problemen i samband med lågt testosteron inom en rimlig tidsram. Den viktigaste naturliga ingrediensen i detta tillägg är ett derivat av fenegrreekfrön. Detta extrakt ökar testosteron utan oönskade biverkningar av vissa syntetiska testosteronförbättringsprodukter. Växtbaserade blandningar gjorda av bockhornsklöver har använts i århundraden för att förbättra amning hos ammande mödrar, för att lindra upprörda magar och för en mängd andra sjukdomar.

Beroende på befintliga nivåer av testosteron tar de flesta män en dos av 500 till 600 mg Testofen per dag. Den genomsnittliga mannen ser de positiva resultaten av förstärkt testosteron inom tre till fyra månader. Den genomsnittliga dosen av detta tillägg kommer inte med allvarliga biverkningar, även om vissa män som tar högre doser rapporterar några lindriga effekter. Dessa biverkningar försvinner normalt när kroppen anpassar sig till tillskottet. Några av de vanligaste biverkningarna av Testofen inkluderar svullnad av manlig bröstvävnad och vissa minskningar i spermproduktionen.

Testofen-fördelar

Tillsammans med att öka testosteron på ett säkert och naturligt sätt, fungerar detta tillägg för att öka energinivåerna och hjälper till med friskt fettförlust. Den genomsnittliga förlusten av överflödigt kroppsfett och byggandet av muskler är de mest märkbara när Testofen åtföljer en hälsosam kost och träningsplan. Innan man startar denna testosteronförstärkare bör män som är 30 år eller äldre samråda med sin läkare för att bestämma deras nuvarande nivåer av testosteron. Att ha en basnivå rekommenderas för att bestämma effektiviteten för den genomsnittliga doseringen av Testofen.

Några av de tillfälliga biverkningarna av Testofen inkluderar gastrointestinal nöd, diarré och sinusstockning. De allra flesta män med dessa biverkningar rapporterar bara dem med högre doser. Biverkningarna försvinner vanligtvis inom en till två månader. De naturliga fördelarna med detta testosteronökande tillskott uppväger förekomsten av milda tillfälliga biverkningar, vilket gör det till en av de mest effektiva som finns på marknaden. Jämfört med vissa andra alternativ finns en leverans av testosteronförbättringsprodukten på tre månader till en rimlig kostnad. Män med historia om känslighet för kosttillskott upplever färre oönskade biverkningar från denna typ av naturlig testosteronförstärkare.

Testofen ingredienser

Testofen är ett unikt fenegräkextrakt som har ett stort antal fytokemiska komponenter. Dessa inkluderar saponiner och Furostanol. Var och en av dessa har många olika hälsofördelar. Denna blandning av ingredienser är det som gör att denna naturliga testosteronförstärkare ökar den sexuella vitaliteten. Män med Andropause-diagnos kan dra nytta av komplettering med Testofen för att förhindra droppar i fria testosteronnivåer. Resultat från kliniska studier visar konsekvent förbättringar i manliga energinivåer, libido, muskelmassa och allmänna känslor av välbefinnande när man använder Testofen. Friska testosteronnivåer är också kopplade till bättre immunfunktion och lägre nivåer av ohälsosamt kroppsfett. Att lägga till hälsosamma rena livsmedel till ätplanerna och delta i regelbunden träning hjälper användarna att hålla jämna steg med muskeltillväxt och viktunderhåll.

Testofenstudier

Resultaten från ett flertal kliniska studier visar konsekvent förbättringar i manliga energinivåer, libido, muskelmassa och allmänna känslor av välbefinnande. Friska nivåer av gratis testosteron leder till en bättre immunfunktion och lägre nivåer av ohälsosamt kroppsfett. För att hålla muskeltillväxt och viktunderhåll uppmuntras Testofen-användare i alla åldrar att lägga till hälsosamma rena livsmedel till sina ätplaner och att delta i regelbunden träning minst tre gånger per vecka.

Andropause är ett vanligt tillstånd bland män över medelåldern 45, och det inkluderar en förlust av sexuell vitalitet. Det inkluderar också ökningar av östrogennivåer för män, samt svårare att upprätthålla ett hälsosamt kroppsmassaindex. Att komplettera Testofen under en period av minst några månader hjälper till att vända de oönskade effekterna av andropause. Detta hjälper män att upprätthålla sunda nivåer av sexuell upphetsning och funktion. Denna testosteronförstärkare finns att köpa från tillverkaren såväl som från flera tredjepartsleverantörer online. Dessa tredjepartsleverantörer inkluderar Amazon och Walmart. Kandidater för tillägg av Testofen bör kontakta tillverkaren med ytterligare frågor eller problem.