Naturligt testosteron tillskott för män receptfritt

Hos män är testosteronnivåerna vanligtvis ganska höga till ungefär 30 års ålder när de börjar sänka (kvinnor har också testosteron, men i mindre mängder). Det är ansvarigt för fertilitet, bentäthet, sexlyst, muskelstyrka och utveckling, fettlagring och produktion av röda blodkroppar.

Maxulin® är ett populärt kosttillskott som innehåller Testofen® och endast naturliga ingredienser som kan bidra till att få fram det bästa i varje man. Dagligt regelbundet intag har visat sig kunna frigöra mer testosteron i blodet.

m

star rating

Hela 9 av 10 rekommenderar det populära kosttillskottet – prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Prova för halva priset!

Just nu 174kr (ord. pris 348kr) för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

Men testosterons applikationer slutar inte där. I ordet för mäns fitness kan testosteronförstärkare i form av tabletter, kosttillskott eller injektioner hjälpa till att signalera våra kroppar att bygga muskelmassa. Vilket låter perfekt om du är trött på att wolfa ner kalkonbiff och kycklingbröst i ett försök att lägga till någon storlek till din ram.

“Testosteron är förknippat med ökad energi, fettförlust, muskelökning och förbättrad mental funktion”, säger näringsläkare och praktikerläkare Steve Grant . “Och vem vill inte ha mer energi, bättre kroppssammansättning, ökad styrka och återhämtning och bättre kognitiva prestanda?”

Fördelarna med ett naturligt testosteron tillskott för män

Så om testosteron är ett sådant undrar läkemedel, är det vettigt att ju mer vi kan få i våra system, desto bättre. Inte så. Även om det har funnits otaliga vetenskapliga studier som bevisar fördelarna med testosteron, är många av de bredare effekterna fortfarande diskuterade. Dessutom är testosteronmarknaden absolut fylld med felinformation, från själv ackrediterade experter som dokumenterar sina bulkande resor på YouTube till webbplatser som säljer ett oroväckande brett sortiment av godkända produkter.

 • Ökning i energi
 • Ökning av muskelbyggande potential ( 5 )
 • Ökning av sexuell drivkraft
 • Ökning i hjärta, ben och hår hälsa
 • Bättre humörreglering (källa)
 • Minskning av kroppsfett ( 6 )
 • Minskad trötthet

Tänk på att många tillverkare av dessa produkter gör djärva påståenden som kanske eller inte kan säkerhetskopieras.

Fungerar testosteronbooster?

Det korta svaret är ja: för de flesta kan en testosteronförstärkande produkt öka dina T-nivåer kraftigt, vilket kan leda till en mängd fördelar.

Många testförstärkare fungerar bra, men kom ihåg att inte alla dessa tillskott skapas lika. Vissa kommer att fungera ganska bra, medan andra är slöseri med pengar.

Ingredienser

Så om injektioner är ute och användningen av lotioner och drycker ifrågasätter, vad kvar? Tja, det finns ett antal naturliga testosteronförstärkare där ute, som varken kräver en drastisk livsstilsförändring eller att övervinna din rädsla för nålar.

Zink, magnesium, vitamin D

Många män lider av låga zinknivåer, och det är också en viktig ingrediens i testosteronproduktionen. Detsamma kan sägas för D-vitamin, och i mindre utsträckning, magnesium.

DHEA

DHEA, eller Dehydroepiandrosterone, är en föregångare till testosteron och tros i allmänhet gynna dem med låg libido och för att bekämpa åldrande tecken. I kroppen produceras DHEA i körtlar ovanför njurarna. Det kan tas externt som ett piller gjord av soja eller vild yam. Problemet är att forskare ännu inte är säkra på allt det gör, och studier kring dess användbarhet är uppdelade.läkemedelsklassificeringen

D-AA

Nödvändigt för biosyntes av proteiner, D-AA eller D-asparaginsyra, är en naturligt existerande aminosyra kopplad till regleringen av testosteronproduktion och har använts som en behandling för infertila män.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris, även känd som bindii, är en invasiv växtart som ofta finns i Nordamerika. Den torkade tablettformen av växten är tänkt att öka testosteron, men vissa studier pekar på en ökning av libido och lite annat.läkemedelsklassificeringen

Vad är symptomen på lågt testosteron?

text

Finns det några sätt att öka testosteron?

text

Vem kan dra nytta av en testosteronbooster?

 • text

Hur tar jag en testosteronbooster?

text

Finns det några biverkningar av testförstärkare?

text

Hur väljer jag en bra testosteronbooster?

text

Summering

text

Maxulin omdöme

Testoboosters

öka testot

Testosteron brist

testo max

testobooster

naturliga testosteron tabletter

testo ultra

testosteron 11.000 – 2

testosteron tillskott 1.600 – 0

testosterontillskott 150 – 0

testosteron tillskott för män 200 – 0

köpa testosteron 450 – 0

testeron 700 – 1

testosteron tillskott apoteket 300 – 0

testosteron tillskott man 150 – 0

zink testosteron 200 – 1

bockhornsklöver testosteron 150 – 0

Lämna en kommentar